گروه محصولات

چاپ سوم «فرزند نوجوان دارم، کمک!» منتشر شد.

1403/11/18 پنج شنبه

درباره کتاب:

نوجوانی دوره رشدی مهمی است که با چالش‌ها و مشکلات متعددی همراه است. شکل گیر هویت، روابط با همتا‌ها، بلوغ جنسی، تمایل به خودمختاری و بروز رفتارهای های پرخطر از ویژگی‌های این دوره است که باعث بروز مشکلاتی در رابطه والد و نوجوان می‌شود و در برخی موارد شاهد شکل گیری جنگ قدرت بین دو طرف هستیم که شرایط را پیچیده تر می‌کند.

در این کتاب نویسنده ضمن پرداختن به ویژگی‌های دوران نوجوانی، به نحوه‌ی فرزندپروری در این گروه می‌پردازد و راهکارهای ساده و عملی را برای برقرای ارتباط مثبت، دورماندن از جنگ قدرت و مدیریت لجبازی ارائه می‌کند.  مطالعه این کتاب فرصتی را برای شما فراهم می‌آورد تا بدون شرکت در کلاس‌های آموزش والدین یا مشاوره و وساطت طلبیدن از افراد متخصص و بدون این که منزل را ترک کنید روابط مناسب‌تری با فرزندتان داشته باشید.

این کتاب از مجموعه کتاب‌هایی است که تحت عنوان نکته‌هایی برای پدرها و مادرها با همکاری و مشارکت انجمن علمی روانپزشکی کودک و نوجوان ایران برای ارتقای سلامت روان کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

درباره نویسندگان و مترجمان:

لیندا هبرت فورد متخصص آموزش و مشاوره در دانشگاه جنوب شرق نووا که در زمینه مهارت‌های اجتماعی و کنترل خشم شناختی رفتاری آموزش دیده است و تألیفات و بسته‌های آموزشی چند رسانه‌ای متعددی در زمینه آموزش مهارت‌های اجتماعی و فرزند پروری دارد.   

این کتاب توسط دکتر آزاده صدیق‌نیا متخصص روانپزشکی و دکتر زهرا شهریور فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ترجمه شده است. دکتر زهرا شهریور تألیفات زیادی در زمینه فرزندپروی و سایر حوزه‌های مرتبط با رشد و تکامل کودکان و نوجوانان داشته و تجربه زیادی در زمینه آموزش شیوه‌های فرزندپروری به متخصصان و کارشناسان سلامت روان کشوری و والدین دارند. مقالات تحقیقی متعددی از ایشان در این زمینه در سال‌های اخیر در مجلات معتبر بین المللی منتشر شده است.

بریده ای از کتاب:

جنگ قدرت باعث تخریب رابطه میان بالغین و نوجوانان می‌شود. قبل از این که یاد بگیریم چگونه چرخه جنگ قدرت را متوقف کنیم (که هدف اصلی این کتاب است)، دانستن علت تمایل نوجوانان به این کشمکش مفید می‌باشد (دلایلی به جز زودرنجی معمولی ناشی از عدم تعادل هورمونی).

اکثر اوقات جواب پس دادن و بحث کردن توسط نوجوانان و والدین (هر دو) به اشتباه تعبیر می‌شود و آنها را از مسیر اصلی ارتباط منحرف می‌سازد. نوجوانان بر اساس این سوء تعبیر و تصور اشتباه عمل می‌کنند که اگر با کسی بحث و کشمکش داشته باشند این موضوع باعث می‌شود که احساس بهتری داشته باشند و اهمیت بیشتری در خانواده پیدا کنند. ..


برای سفارش آنلاین این کتاب، اینجا کلیک کنید.

انصراف از نظر