درباره کتاب:
طلاق و جدایی والدین یکی از موقعیتهای دشوار زندگی فرزندان است که در صورت بیتوجهی به آن میتواند تأثیر بسزایی بر زندگی حال و آینده آنها بگذارد. هرچند آرزو میکنیم این شرایط برای کودکان بوجود نیاید ولی واقعیت این است که در بسیاری از موارد این امر اجتناب ناپذیر است و در صورت وقوع باید برای کاهش اثرات منفی آن و افزایش سازگاری فرزندان با این شرایط اقدام کرد.
در این کتاب نویسندگان به چالشهای مرتبط با طلاق نظیر چگونگی آگاه سازی کودک از آن، نحوهی مدیریت واکنشهای احتمالی کودک و پاسخ به سؤالاتش، چگونگی تعامل والدین در طی فرایند جدایی، مسئله حضانت، چگونگی مراقبت از خود، مدیریت کودک در زمان سرپرستی، فرزندپروری پس از طلاق، اشتباهات رایج والدین و راهکارهای کاهش اثر طلاق بر فرزندان میپردازند.
این کتاب از مجموعه کتابهایی است که تحت عنوان نکتههایی برای پدرها و مادرها با همکاری و مشارکت انجمن علمی روانپزشکی کودک و نوجوان ایران برای کمک به خانوادهها و ارتقای سلامت روان کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
درباره نویسنده:
دکتر سید یاسر موسوی فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان، دکتر فائزه غلامیان متخصص روانپزشکی و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر مهسا اوجی متخصص روانپزشکی هستند. دکتر سید یاسر موسوی و دکتر فائزه غلامیان علاوه بر فعالیتهای آموزشی، تألیفات متعددی در حوزه روانپزشکی کودک و نوجوان دارند و مقالات متعددی در مجلات بین المللی منتشر کردهاند.
بریدهای از کتاب:
آمارها نشان میدهند کودکان بهدنبال طلاق والدینشان، در معرض خطر مشکلات متعدد تحصیلی، روانی و اجتماعی قرار دارند.
والدین با تصمیم به جدایی به ناچار، احتمال مواجهه فرزندانشان با چنین مشکلاتی را بالا میبرند. سؤالی که برای والدین در این شرایط پیش میآید این است که «آیا اثرات منفی تداوم زندگی زناشویی مملوء از درگیری و دعوا بر کودکان، بدتر از زمانی نیست که والدین از هم جدا میشوند؟». بیگمان تربیت فرزندان در خانوادهای که والدین بهطور مداوم با هم ناسازگاری دارند یا خشونتآمیز رفتار میکنند نتایج منفی متعددی خواهد داشت. بااینحال اثرات منفی زندگی در چنین شرایطی بر کودکان، بسیار متفاوت از زمانی است که والدین تصمیم به طلاق میگیرند. ...
برای سفارش آنلاین این کتاب، اینجا کلیک کنید.