درباره کتاب:
بسیاری از کودکان و نوجوانان با وجود اینکه از هوش طبیعی برخوردارند، در مدرسه با مشکل یادگیری روبرو میشوند. این کودکان برای پیشرفت تحصیلی متناسب با نوع مشکل به مداخلاتی تخصصی نیازمندند. این کتاب به والدین کمک میکند تا اطلاعات بیشتری در مورد این اختلال دلایل بروز آن بدست آورند، این نشانهها را در فرزندشان شناسایی کنند، روشهای درمان را بشناسند و با مهارتها و فنونی آشنا شوند که خودشان برای کمک به این کودکان میتوانند استفاده کنند.
این کتاب از مجموعه کتابهایی است که تحت عنوان نکتههایی برای پدرها و مادرها با همکاری و مشارکت انجمن علمی روانپزشکی کودک و نوجوان ایران برای ارتقای سلامت روان کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
درباره نویسندهها:
نویسندگان این کتاب خانمها بهارک کوهستانی دهقی، شادی مشهدی و زینب فرجیان دانشآموخته روانشناسی تربیتی هستند که تجربه زیادی در کار با کودکان با اختلال یادگیری دارند. نظارت علمی آن بر عهده دکتر جواد محمودی قرائی، فوق تخصص روانپزشکان کودک و نوجوان و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است. افزون بر این، ایشان عضو هیأت مدیره انجمن روانپزشکی کودک و نوجوان است و علاقمند به آموزش دانشجویان، دستیاران تخصصی و فوق تخصصی است و علاوه بر کار بالینی، کتاب و مقالات متعددی را در زمینه تخصصی خود به رشته تألیف درآورده است.
بریدهای از کتاب:
بیش از یک قرن است که اختلال یادگیری مورد توجه و مطالعه پزشکان، روانشناسان و متخصصان آموزش و پرورش قرار گرفته و از ابتدا، حوزههای خواندن، نوشتن، ریاضیات، دیکتهنویسی، درک مفاهیم و صحبتکردن کانون اصلی این حوزه از مطالعات بوده است.
در نتیجهی پژوهشهایی که صورت گرفت، محققان متوجه شدند اختلال یادگیری فقط به حوزه تحصیلی مربوط نیست و کودک ضعفهایی در سایر حوزهها مانند: حافظه فعال شامل: حافظه فضایی- دیداری و کلامی- شنیداری، هماهنگی حسی و حرکتی، درک مطلب، تمیز شنیداری، حواس پرتی، و نیز درک سرنخهای روابط اجتماعی نشان میدهد.
نشانههای اختلال یادگیری، با رشد کودک، بهتدریج بروز میکند، بنابراین ممکن است در ابتدا به آن بیتوجهی شود و زمانیکه کودک به مدرسه میرود والدین متوجه این اختلال شوند. تشخیص دیرهنگام یا بیتوجهی به این مشکلات با پیامدهای زیادی برای کودک همراه خواهد بود. ...
برای سفارش آنلاین این کتاب، اینجا کلیک کنید.